alezan_gel_2_in_1-228x228

Alezan Gel – prevenirea si ameliorarea problemelor musculare la cabaline

Se spune despre cai ca sunt animale nobile inzestrate cu inteligenta. Cei care cresc cai sau au trait in preajma acestor animale magnifice vor intelege cu siguranta verosimilitatea acestei afirmatii. In zilele noastre caii sunt folositi in diverse scopuri : transport, agricultura, activitati recreative, sport, etc. Sunt preferati deoarece, pe langa eleganta specifica, aceste animale sunt usor de dresat, invata repede si sunt foarte atasati de oamenii din jurul lor.

Animale rezistente, robuste si curajoase, caii nu sunt insa feriti de probleme si necesita o intretinere atenta si riguroasa. Cele mai dese probleme intalnite la cai sunt cele generate de suprasolicitare si de obicei se observa ca animalul capata un schiopatat suparator. Este bine ca pentru orice tip de problema sa fie consultat veterinarul , dar exista si tipuri de unguente care, in cazul unei afectiuni minore pot da rezultate satisfacatoare. Un astfel de unguent este Alezan Gel, pe care l-am descoperit de curand pe site-ul veterinara.ro .  Folosind calul pentru echitatie, este esential ca acesta sa fie ingrijit corespunzator, iar la finalul exercitiilor folosesc acest gel care are efect racoritor si in acelasi timp previne si amelioreaza simptomele unor intinderi musculare, inflamatii ale tendoanelor, blocaje ale muschilor.

Pot spune ca sunt multumita de Alezan Gel deoarece, inainte de folosirea acestui unguent , la finalul exercitiilor , calul manifesta o pasire neregulata care a disparut o data cu aplicarea de Alezan . Este un produs care se absoarbe rapid in piele, iar prospectul este destul de convingator prin faptul ca arata clar ca gelul contine substante naturale active benefice in multiple probleme. Poate fi folosit preventiv sau ca adjuvant in tratamentul mai multor afectiuni frecvente la cabaline : contuzii, dislocari ale articulatiilor, inflamatii ale tendoanelor, intinderi articulare si musculare, hematoame sau chiar boli cronice ale muschilor si tendoanelor. Acest gel amelioreaza durerea, ajuta la retragerea inflamatiilor, ajuta la revitalizarea musculara si imbunatateste circulatia sangelui. Se aplica usor prin frectionarea gelului pana la absorbtia acestuia in piele. Pentru un efect mai puternic, se recomanda badijonarea picioarelor calului timp de o ora sau doua dupa aplicarea gelului.

Desi pe piata exista o gama variata de geluri racoritoare pentru cabaline, recomand Alezan Gel deoarece are efect rapid, nu prezinta contraindicatii si e un produs natural fara coloranti si arome sintetice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>