Cum sa iti faci cainele cel mai fericit animal cu Royal Canin

Dragoste, loialitate, respect, buna-voie – acestea sunt lucrurile fundamentale pe care cel mai bun prieten al omului, cainele, ni le ofera neconditionat, zi de zi. Cainii au reprezentat dintotdeauna un catalizator al prieteniei dintre oameni si animale, constituindu-se ca liantul esential dintre noi si necuvantatoare. Chiar daca suntem obisnuiti ca aceste animale credincioase sa fie mereu pline de energie si dornice de joaca, exista situatii cand cainii se imbolnavesc de anumite afectiuni, care netratate se pot croniciza si pot conduce chiar si la deces. Una dintre cele mai intalnite boli ale patrupedelor rezida in insuficienta hepatica. Insa, gratie dezvoltarii fulminante a medicinii veterinare si nu numai exista o modalitate prin care stapanul isi poate sprijini cainele in lupta impotriva hepatitei: ROYAL CANIN.

Conceputa pentru cainii cu varsta de peste un an, Royal Canin este hrana-medicament care sustine functia hepatica in cazul nefericit al insuficientei hepatice cronice. Fiind o hrana dietetica, Royal Canin contribuie decisiv la reducerea nivelului de cupru din ficatul cainelui, data fiind cantitatea redusa de cupru din compozitia medicamentului, coroborata cu un nivel ridicat de acizi grasi esentiali si de carbohidrati cu un grad mare de digestibilitate.

Un aspect demn de mentionat este reprezentat de faptul ca Royal Canin s-a dovedit eficient nu numai in cazul insuficientei hepatice, ci si in tratamentul impotriva encefalopatiei hepatice, a icterului sau chiar a piroplasmozei. De asemenea, Royal Canin este de mare ajutor atunci cand vine vorba de tulburari ale metabolismului cuprului in organismul cainilor. Potrivit unor studii de specialitate, peste 90% din cainii carora le-a fost administrat acest medicament au raspuns bine tratamentului, starea de sanatate imbunatatindu-se vizibil, animalele recapatandu-si, totodata, buna-dispozitie, cheful de joaca si vitalitatea.

In ceea ce priveste durata tratamentului, aceasta variaza in functie de gravitatea afectiunii, de la cateva luni pana la toata viata. In plus, alti factori care influenteaza in mod direct longevitatea tratamentului sunt constituiti de originea patologiei si de capacitatea UNICA de regenerare a tesutului hepatica. Este imperios sa intelegem ca organismele cainilor sunt variate si complet diferite unul de celalalt, precum la oameni. Referitor la modul de administrare, medicii veterinari recomanda impartirea in mese multiple si respectarea portiei zilnice cu scopul de a limita efortul hepatic postprandial.

Asadar, fii alaturi de cainele tau si fa-l prin Royal Canin cel mai fericit si sanatos prieten necuvantator.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>