max-force-ic-gel-5-gr-3_15718-228x228

Cum sa scapi de gandacii de bucatarie folosind Max Force

Majoritatea oamenilor se confrunta cu aceasta mare problema a gandacilor de bucatarie. Nu este neaparat vina noastra cat este vina gandacilor. Aceste insecte sacaitoare sunt extrem de rezistente si traiesc cam cu orice gasesc, se ascund in spatele frigiderului sau pe dupa mobila iesind ocazional la iveala doar ca sa  te  ingrozeasca pe tine. Este ceva de care toata lumea  verea sa scape, nimeni nu agreeaza gandacii de  bucatarie.

Unele insecticide sunt toxice iar pentru un spatiu atat de  fregventat si un loc in care se gateste mancare pentru ingtreaga familie este cu siguranta nepotrivit sa arunci su substante daunatoare in toate partile. Maxfore este un gel de culoare alba care are abilitatea de a combate “in cascada” principalele specii de gandaci de bucatarie. Cele mai intalnite specii sunt Blatella germanica (gândacul mic roşu-roşcat), Blata orientalis (gândacul mare roşu-roşcat) şi Periplaneta americana (gândacul negru de bucătărie) iar Maxfore este foarte eficient in combaterea acestor daunatori.

Probabil ca va intrebati ce inseamna combatere “in cascada”. Acest procedeu este facilitat in principiu de obisnuintele gandacilor de  bucatarie care se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele lor, tratamentul cu Maxforce IC se foloseste de acest lucru asemenea  unui joc de domino. Mai devreme sau mai tarziu vor muri toti pentru ca  otrava se va transmite in acest fel iar pe langa  bobitele de gel fiecare gandac mort va reprezenta o cale mai rapida in lupta ta contra gandacilor de bucatarie, de aceea este important ca atunci cand vezi primi gandci morti sa  incerci pe cat posibil sa ii lasi acolo un timp.Este un insecticid special care se foloseste in interior, in incintele sensibile, cu larg contact uman si este foarte usor de  utilizat.Gandacii de bucatarie isi gasesc tot felul de  refugii, cel mai adesea in zona tevilor de scurgere de la bucatarie sau baie, sub sau dupa frigider, aragaz, masini de spalat sau alte electrocasnice, in zonele tocurilor de  usa, a contoarelor electrice, a tevilor de  intrare de la calorifere, in colturi ascunse luminii, in crapaturile din perete sau din podea sau in cate si cate alte locuri. In cazul insecticidelor lichide aplicarea lor in aceste locuri este imposibila insa folosind un gel insecticid tot ce trebuie sa faci este sa pui cate o bobita de gel la distante de 1-2 m, instalandu-le acolo unde se ascund gandacii.Rezultatele sunt vizibile in doar 24 de  ore dupa aplicarea insecticidului dar trebuie sa incercati pe cat posibil sa respectati ideea de efect cascada despre care v-am spus anterior.

DOZA DE APLICARE:

0.1 g – 0.2 g/m2 (o picătură cât un bob de mazăre). Fiind un produs gata de utilizat, acesta nu se diluează sau se amestecă cu alte substanţe înainte de aplicare.

Max Force este cel mai simplu mod de a combate gandacii de bucatarie fara ca  membri familiei sa  aiba de suferit in vreun fel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>