royal-canin

Hrana pentru animalutul tau

Cand vorbim despre animale, nimic nu se compara cu dragostea si devotamentul unui animal de companie. Nu degeaba se spune despre caini ca sunt cei mai buni prieteni ai omului sau despre pisici ca iti pot lua orice durere daca se aseaza pe locul afectat. Animalul de companie simte cand proprietarul sau este suparat, daca este bolnav sau daca are doar o simpla stare de discomfort. Aceasta stare de multe ori o resimte si animalul, care nu este nici el ferit de diferite boli sau de stari de tristete. Din pacate, noi nu putem intelege ceea ce afecteaza animalele si daca nu este ceva vizibil cu greu ne putem da seama ce anume ii incomodeaza. Ceea ce tine de noi este resposabilitatea de a le oferi o alimentatie corespunzatoare, un mediu de viata propice, sa le asiguram un stil de viata corespunzator rasei din care fac parte, si de asemenea sa ne ocupam de controalele periodice si tratamentele aferente care sa le asigure o crestere cat mai sanatoasa. Un factor importanta in sanatatea oricarui animal o reprezinta alimentatia. Daca in trecut, si chiar si in prezent unele persoane considera ca un animal poate manca orice, acest lucru este complet eronat.  Cand vorbim de hrana pentru animale trebuie sa fim constienti ca aceasta este la fel de importanta pentru ei asa cum este si alimenatia pentru organismul uman. Fiecare organism este diferit si asa cum nici noi nu putem manca absolut orice tip de mancare, nici lor nu le prieste orice. Un bun exemplu il reprezinta royal canin, o varietate de tipuri de hrana pentru orice rasa de caine sau pisica, de care multi stapani de animalute s-au dovedit a fi foarte multumiti. In prezent, avem acces la un flux mare de informatii, astfel incat ne este destul de usor sa culegem toate informatiile necesare pentru a convietui in armonie cu un animal si pentru a-l mentine pe acesta cat mai sanatos. Pe masura ce creste fiecarui animal i se atribuie un anumit tip de alimentatie, in cantitatile recomandate de medical veterinar astfel incat sa creasca in ritmul caracteristic rasei sale.

Pe langa alimentatie si mediu de viata cel mai important factor in cresterea animalului dumneavoastra de companie este dragostea. Animalele adora sa le acorzi atentie, sa le scoti la plimbare, sa te joci cu ele, sa le rasfeti. La urma urmei sunt membrii ai familiei si vor fi tratati ca atare, iar dragostea oferita lor veti constata pe parcurs ca o veti primi inapoi inzecit, castigand totodata un prieten loial pe viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>